Äventyr blir Film

.

Annorlunda äventyr och möjligheten att få uppleva säregna möten med spännande djur, storslagen natur och intressanta människor och kulturer är helt klart bland det bästa som finns.

Våra två senaste produktioner, ”Koraller i Mörker och Kyla” och ”Hajar i Mörker och Kyla” har återigen bjudit på många spännande möten med de stora djupens innevånare.


Efter långa perioders arbete ute i fält har den senaste tiden nu inneburit filmredigering vid datorn.

Arbetstiden i fält kan tyckas vara den bästa och roligaste under en filmproduktion. Och ja, för mig personligen är det mycket riktigt fältarbetet som ligger mig varmast om hjärtat, men även redigeringen är en otroligt givande process att arbeta med.

Vid redigeringsarbetet får jag på något vis åter uppleva äventyren på nytt...Från många, många timmars råmaterial skapas så sakteliga den färdiga filmen...

Det känns otroligt roligt att nu, efter mycket arbete, snart ha våra två filmer redo för allmän publik.

Delad glädje är dubbel glädje och därmed får projektets äventyr och upplevelser snart ännu en dimension.Genom filmerna vill vi förmedla vidare en värld som döljer sig i djupens mörker och därmed sprida både glädje och intresse för detta unika liv som lever längs våra kuster.


Möjligheten att få arbeta med dessa projekt har varit väldigt lärorikt och utvecklande.

Nu är det snart dags för oss att påbörja vårt nya filmäventyr och något säger mig att det återigen är många, många spännande möten som väntar...

Mer om vårt kommande filmprojekt återkommer jag med...


Filmerna, ”Koraller i Mörker och Kyla” och ”Hajar i Mörker och Kyla”, är samproduktioner mellan Crystal Water Film Production AB och Sveriges Television..

2 kommentarer:

  1. Mika.Panhelainen@iki.fi12 januari 2014 22:35

    Finlands YLE Areena just visade både filmer. Fantastisk upplevelse. Tack så mycket!

    SvaraRadera
  2. Kul och så glad jag blir att filmerna blir uppskattade! Tack!! :-)

    SvaraRadera