Meditativa havsvideor

 


Den mest avkopplande tillvaron är för mig att vara ute i naturen, vandra i berg, utforska skogar, observera vilda djur och förstås att vara ute på och under havets yta!

Jag tror att naturen är av stor betydelse för oss alla, men också att det är vanligt att omständigheter inte alltid tillåter folk att spendera den tid man önskar eller behöver ute i det vilda.

.
Film och bilder på djur och natur ersätter inte att vara där ute, men kan ge en paus i vardagen då många inte har tillgång till vildmarken i den dagliga rutinen.

Följande videor är gjorda för avkoppling, bra för en meditativ paus, att använda under yoga eller för en avslappnande stund innan sängdags.


.
Låt oss först ta dig till delfinernas och valarnas fantastiska värld med 20 minuters film från Norge, Azorerna, Röda havet, Medelhavet och den vidsträckta blå Atlanten, där vi möter kaskeloter, knölvalar, späckhuggare, grindvalar och andra oceaniska delfinarter.
I den andra videon beger vi oss djupare, till den fascinerande korallvärlden, från varma, tropiska vatten till de betydligt mörkare och kallare, men otroligt vackra Skandinaviska djupen. 

Ytterligare 20 minuters avkoppling med tagningar från den fantastiska världen som gömmer sig under vågskvalpet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar