Svensk västkustsommar!

.

Orust, Sverige, 7 juli 2015

Några bilder från min senaste tid på Orust. Att spendera sommaren hemma på svenska västkusten känns helt underbart :-)

Tidiga mornar är nog ett av det vackraste som finns och att börja dagen i spegelblankt hav gör det hela ännu bättre! Klockan är 5 på morgonen och hela min omgivning är totalt tyst och stilla, det enda som ger ljud av sig är jag själv när jag hoppar ner i vattnet...
.
Bättre förutsättningar för att paddla havskajak är svåra att hitta och även om dagen är fylld med schemalagda aktiviteter och arbete, hittar jag ändå tid för några timmars avkoppling i kajaken. Frihet och glädje är bara förnamnet på hur jag känner när jag paddlar ut!.
Dagar som dessa är perfekta för dykning och vi har nyligen varit ute för att göra några kompletterande tagningar för vår kommande film :-)


.
Jag känner mig glad och tacksam för att vara omgiven av 24 timmar av skönhet varje dag! Om jag kunde äta med mina ögon, skulle jag äta väldigt, väldigt mycket... ;-).
Landskapet och omgivningarna ändrar sig ständigt. Varje dag och kväll bjuder på något nytt...

Att ta sig ett sista kvällsdopp i sjön är ett underbart sätt att avsluta en vacker dag på :-)
.
Jag erkänner att det är mycket svårt att hitta rätt tidpunkt för att sova när det finns så mycket fint att beundra i naturen, dag som natt...

...men slutligen blir det ändå dags att säga god natt för att få sig några timmars sömn innan en ny, vacker och charmig dag börjar :-)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar