Exotiska Äventyr Vid Havstenfjorden

.

Havstensfjorden, Svenska Västkusten 28/5-2017

Som naturfilmare, med arbete huvudsakligen baserat från en segelbåt, behöver vi anpassa oss och vårt arbete efter både väder och sjöförhållanden...

Sikten under ytan är för närvarande rätt så dålig här vid ost-sidan av Orust, där vår båt "Eja" har sin hemmahamn. Detta förhindrar oss självklart inte att göra några spännande dyk ändå :-)
.
Då vi för närvarande behöver vissa övervattenstagningar och väderprognosen för detta har varit mycket lovande har vi varit ute och filmat bland öarna i Havstensfjorden de senaste dagarna.

.
Vi är i slutet av maj, en fantastisk tid i Sverige då så mycket händer i naturen, djurlivet får sina ungar och öarna är otroligt färgglada från all den vilda växtligheten.

När jag spenderar tid bland denna vilda skönhet får jag en glad strävan att dela med mig, vilket nu resulterar i denna lilla bloggpost!

.
Där är inte mycket folk ute på fjorden ännu så vi har öarna nästan helt för oss själva.

Det är en exotisk känsla att vara i detta tysta paradis, där sjöfåglarna och de långsamma vattenrörelserna, är de enda som bidrar till det lugna soundtracket som förgyller den varma, långvariga solnedgången.

Allt detta, bara ett par sjömil från "Eja's" hemmahamn :-)


.
Så tacksam jag är för den värdefulla tiden spenderad i naturen och på denna underbara planet. Paradiset är på jorden och jag älskar det! :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar