Förutspådda & Oförutsedda Äventyr

 .

Antarktiska Halvön, Slutet av Mars 2020

Efter nästan två månader, främst tillbringade runt Antarktiska halvön, är det dags att säga adjö till denna avlägsna kontinent för denna gång.

.
Som alltid har det varit underbart att få dela så många vackra stunder i naturen med likasinnade människor. Nytt för denna säsong är att jag varit en del av det färgglada kajakteamet vilket har varit fantastiskt kul.Kajakpaddling är verkligen ett av de bästa och fridfulla sätten att uppleva och utforska den antarktiska skönheten på!På grund av den besvärliga situationen som vi alla för närvarande upplever i världen, var vi tyvärr tvungna att avbryta denna sista resan i hopp om att få alla gäster och guider hem innan Sydamerika stänger sina gränser. Detta verkar dock vara lättare sagt än gjort.

Samtidigt som olika lösningar för att få oss hem så snart som möjligt undersöks, lever vi på de många underbara minnen vi har med oss från vår senaste tid i Antarktis. Hur fantastiskt livet är med sina många, både förutspådda och oförutsedda, äventyr!
Till er alla under denna nuvarande oförutsägbara tid, ta vara om er och håll det goda humöret uppe! Kom ihåg att vardagen behöver sin del av både galenskap och leenden. Nedan ett par bilder från några av de flera Antarktiska isdoppen jag njutit av de senaste två månaderna ;-)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar