Det har gått 10 år!!

 .
Fantastiska planeten Tellus, april/maj 2020

Det är tio år sedan jag startade min blogg! Det känns som igår, när jag tänkte tanken att dela mina nära- och avlägsna äventyr i en blogg- liknande installation... det var i april 2010, ett decennium sedan!! Tiden verkligen flyger och springer på samma gång! ;-)
.
Jag skapade denna sida i syfte att dela mitt livs olika upplevelser i hopp om att inspirera andra samtidigt som jag önskade att sprida intresse och medvetenhet för djurlivet och den vackra planet vi lever på.

.
Bloggen har nästan blivit som en månatlig fotodagbok och det är kul att titta tillbaka på det varierande utbudet av upplevelser och vilda djurmöten de senaste åren har fyllts med.

Så tacksam jag är för var och en av dessa vackra stunder och alla de fantastiska människor som dessa äventyr har fört mig till.Alla blogginlägg finns under "Arkiv" längre upp till höger, där du också kan söka i bloggen med hjälp av ovanstående sökkolumn.
.
Nu är jag väldigt nyfiken på vilka nya spännande upplevelser som väntar framöver. Förutom exotiska planer, gör de många oförutsedda äventyr som fortsätter att dyka upp, livet än mer vilt och spännande!
.
Det viktigaste är dock att leva ögonblicket, skratta varje dag och att värdesätta skönheten som omger oss här och nu! 💙Inga kommentarer:

Skicka en kommentar